V-Серија

/V-Серија
V-Серија 2017-10-14T10:33:57+00:00

V-Серија
Супериорна температурна контрола

Превземете го PDF Документот за Сите V-Серија Производи Превземи

V-100 , 200 и 300 сериите го нудат оптималното решение за оптимална температурна контрола за комбиња до 29 м3. Оваа гама користи многу заеднички компоненти вклучувајќи го и Direct Smart Reefer и многу други модули со кои се задоволуваат сите барања на клиентот.

 • Супериорна температурна контрола
 • Лесно управлив Direct Smart Reefer
 • Флексибилност
 • Подобрена трајност на електричните компоненти
 • Леснотија при одржување и сервисирање
 • Лесно инсталирање

Direct Smart Reefer

Direct Smart Reefer е најновиот микропроцесорски контролер за уредите со директен погон, Софистицирана контрола со многу нови можности кој се лесни за користење. Direct Smart Reeferе е дизајниран така што ќе може да управувате со него од кабината на возилото каде што се наоѓате на безбедно и пријатно место. Многу е паметен, мал и многу едноставен за употреба и изгледа беспрекотно кога е закачен на таблата.

За повеќе информации за единиците и моделите од гамата, превземете го PDF документот и запознајте се со деталите.

Превземете го PDF Документот за Сите V-Серија Производи Превземи

V-Серија: Копмплетна гама на продукти

V-Серијата ви нуди уреди за средни и големи камиони, кои нудат оптимални перформанси при намалена потрошувачка на гориво и се потивки V-400, V-500 и V-700.

Тотална флексибилност

 • V-400, V-500 и V-700 сериите нудат повеќе опции за да можат да се покријат сите ваши потреби вклучувајки R-134a, R-404A, работа на струја при мирување, греење и битемпературна работа

Високи перформанси при секакви услови

 • Висок капацитет и проток на воздух за да обезбеди супериорна температурна дистрибуција, дури и во најлоши услови.
 • V-Серијата нуди брзо спуштање на температурата дури и при температури над 40 C.

Технолошки предности

 • Висок капацитет и проток на воздух за да се обезбеди Супериорна температурна дистрибуција, да се намали Промената на температура при отворање на вратите.
 • При работа на струја капацитетот на уредите е ист во однос На директната работа

За повеќе информации за единиците и моделите од гамата, превземете го PDF документот и запознајте се со деталите.

Превземете го PDF Документот за Сите V-Серија Производи Превземи

Повеќе детали за производите, функциите и опциите кои ги содржат, покриеноста со гаранција, времетраењето и продолжениот сервисен интервал како и повеќе детали за можностите кои ги нудат производите кои ве интересираат, а Thermo King може да ги обезбеди, се наоѓаат во PDF документот.

Превземете го PDF Документот за Сите V-Серија Производи Превземи