Почетна 2017-10-14T10:14:57+00:00

Прв и единствен овластен Thermo King дилер и сервис во Македонија

Дел од најголемата мрежа на сервиси за разладен транспорт во светот, 500 сервиси во 75 земји и преку 1,400 Certi-Tech сервиси во Европа. Сеопфатен опсег на производни решенија специјално дизајнирани за контрола на температурата на транспортот.

НАЈДЕТЕ ГО НАЈБЛИСКИОТ СЕРВИС ДО ВАС

Пронајди Локација

ДОСТАПНИ

24/7

КОНТАКТ: +389 75 233 262

Контакт

ЗА ПЕГИ – Термо Кинг Македонија

Основана како семејна компанија во 1995 год. се до 2015 год. е дел од Thermo King застапништвото за поранешните југословенски републики, а од 2015 год. самостоен официјален застапник за Македонија. Самостојно застапништво е резултат на долгогодишната посветеност на ПЕГИ, која низ годините континуирано го зголемува својот обем на работа и продолжува да се развива задржувајќи ги истите семејни вредности. Постојано ги надоградува своите физички капацитети, а квалитетот го одржува со вложување во нови кадри и нивно присуство на сите обуки и конференции за развој организирани од Thermo King. Посветеноста да останеме првиот избор на илјадниците корисници кои со години веруваат на еден бренд останува наша движечка сила.

Сервис

Нашата локација е Ваша логистичка предност!

Сервисот се наоѓа на Кадински пат б.б, Идризово.
Блиску до градот, најголемите дистрибутивни центри и магацини во Скопје, секогаш сме ваша попатна станица каде и да сакате да го упатите Вашиот товар.

Бидејќи со купување на Тhermo King купувате сигурен транспорт за вашиот товар, сервисерите со повеќе од 20 годишно искуство во разладниот транспорт, кои поседуваат Golden и Silver Certi-Tech сертификати за работа, ќе се погрижат за беспрекорно функционирање на разладниот уред со редовно одржување и поправки со оригинални резервни делови.

Производи

Уреди за
Комерцијални
Возила

V-Серија Ce-Серија

Камионски
Уреди

Уреди за
Приколки