Контакт

/Контакт
Контакт 2017-09-27T15:15:15+00:00

Термо Кинг сервис контакт:

Адреса:
Ул. Кадински пат б.б., 1047 Идризово, Скопје, Македонија
Контакт:
info@thermoking.mk
Координати:
41°57’28.4″N 21°34’58.4″E или 41.957880, 21.582899

Продажба – Мишо:
Телефон: + 389 75 233 262
miso@thermoking.mk

Финансии – Јасмина:
Телефон: + 389 75 478 235
jasmina@thermoking.mk

Сервис:
Димо: + 389 75 248 519
Далибор: + 389 75 478 232 | dalibor@thermoking.mk
Марјан: + 389 75 478 231

Податоци за ПЕГИ:

Даночен број: МК4030008025291
Матичен број: 6343350

Податоци за плаќање во земјата:
Жиро сметка: 300 000002697315
Комерцијална банка А.Д. Скопје

Податоци за плаќање од странство:
Acc. No. : 0270100241762
IBAN: MK07300701002417692
BIC/SWIFT CODE: KOBSMK2X