Т-Серија

/Т-Серија
Т-Серија 2017-10-14T10:43:44+00:00

Т-Серија
Најдобра таму кај што е потребно

Превземете го PDF Документот за Сите Т-Серија Производи Превземи

Новата Т-серија на Термо Кинг е резултат на долгогодишно тестирање. Т-серијата постави нови стандарди кога се во прашање издржливоста, перформансите, ефикасноста и ниските трошоци за сопственост. Т-серијата нуди поголем капацитет при ниски оперативни брзини и беспрекорна температурна контрола. Ниски трошоци при употреба како и системи за намалување на потрошувачката.

Кога Термо Кинг ја дизајнираше Т-серијата, добрите амбиентални можности беа најбитни. Макотрпните тестови покажаа дека Т-серијата може да работи и во најлоши услови па дури и на 55°C. Грејната функција е посебно развиена за ниските амбиентални услови. Операциите се едноставни и без грешки благодарение на новите интуитивни, внатрекабински контролери.

Лесното мониторирање значи дека уредот ќе работи оптимално при максимална ефикасност. Т-серијата има најмали стапки на загадување од сите уреди во класата. Whisper Quiet ќе ви овозможи влез во сензитивни урбани средини.

Т-серијата е достапна за сите големини на камиони и тоа со една, две или трикоморски температурни зони

За повеќе информации за единиците и моделите од гамата, превземете го PDF документот и запознајте се со деталите.

Превземете го PDF Документот за Сите Т-Серија Производи Превземи

Ви ја претставуваме Т-серијата

 • - Најмала потрошувачка
 • Преку екстензивно унапредување и тестирање, Термо Кинг го најде правиот баланс помеѓу ефикасноста, потрошувачката и перформансите при сите амбиентални услови за свежи и смрзнати продукти.
 • Напредните технологии како Truck Smart Reefer (TSR-3) контролерот и кондензатор со микро канали значат одлична потрошувачка.
 • На уредите T-1200R и T-1200R Spectrum, електронскиот регулаторен вентил ги намалува емисиите и потрошувачката
 • Зголемената брзина на симнување на температурата значи намалена потрошувачка при повеќекратно отворање на вратите при транспорт.

Помали трошоци на работа

 • TSR-3 контролерот овозможува оптимално менаџирање на системот за да даде максимална заштита при минимални трошоци за секој товар.
 • Зголемен интервал помеѓу сервиси што значи дека новата Т-серија се сервисира на 2000 работни часови. Ова е овозможено со подобрената филтрација на маслото.
 • Сите уреди на Т-Серија се со две годишнана гаранција

60 % намален оперативен звук

 • Интуитивниот TSR-3 контролер има дисплеј со симболи за операција без грешки
 • Критичните информации се лесно приметливи
 • Сервисни потсетници можат да се пре-програмираат

Најиздржливата гама во индустријата

Големата серија на сингл и мулти температурни уреди значи дека има модел за секој вид на камион

 • Има голем спектар на ладилни капацитети дури и за нај оптоварувачките услови
 • 5250 до 12500 вати на 0°C
 • 2800 до 6800 вати на -20°C
 • Сите модели се докажани при работа на 55°C , што птерставува бенчмарк во индустријата

За повеќе информации за единиците и моделите од гамата, превземете го PDF документот и запознајте се со деталите.

Превземете го PDF Документот за Сите Т-Серија Производи Превземи

Карактеристики

Сегментација на производи

Повеќе детали за производите, функциите и опциите кои ги содржат, покриеноста со гаранција, времетраењето и продолжениот сервисен интервал како и повеќе детали за можностите кои ги нудат производите кои ве интересираат, а Thermo King може да ги обезбеди, се наоѓаат во PDF документот.

Превземете го PDF Документот за Сите Т-Серија Производи Превземи